Nyheter

Retreat 15 - 17.september med Veronica og Sigrid
15.08.2023

Retreat 15 - 17.september med Veronica og Sigrid

UTVIDE SPEKTERET

Gjennom pust, bevegelse, yoga og dans tar Sigrid Vik og Veronica Bergan deg med på en reise i sinn, kropp og sanser.

Å føle seg bra er både en psykisk og kroppslig følelse. I utvid-spekteret-serien jobber vi med hvordan vi kan mate, leke og lokke frem nytelsen i kroppen.

Dagene blir dynamiske og vil veksle mellom høy intensitet og myk hvile. Man får komme akkurat som man er uansett forutsetninger. Sammen skal vi skape en trygg boble der det er lov til å forske i alt som holder oss tilbake, samtidig som vi dyrker kropp og sinn, bevegelses-magi og filosofi.

SIGRID VIK

Sigrid Vik er utdannet danser fra Balettakademien i Stockholm og Broadway Dance center i New York, og har over 10 års erfaring med undervisning innen dans og body Work.

Siden 2018 har hun jobbet med TA PLASS konseptet og forsket hvordan kropp, selvtillit og bevisstgjøring av tankemønstre henger sammen. Gjennom sin egen praksis har hun funnet mangle nøkler til å gi slipp, og jobber for å mater nytelse, frihet og ro gjennom en nøye utvalgt blanding av dans, yoga, pust og meditasjons øvelser.

Målet er aldri å se perfekt ut, men å føle seg frem til nye veier, sensasjoner og muligheter i egen kropp.


VERONICA BERGAN

Veronica Bergan er utdannet ved Stockholm Konstnärliga högskola og Green Yoga India. Hun har også studert dans i Argentina og videreutdannet seg i metodene ”Dansa utan krav” og ”Shake the dust”.

Veronica er en erfaren og kompetent lærer med over 10 års erfaring av å jobbe med dans, danseterapi og yoga. Hennes store styrke er å skape et trygt space der du kjenner deg fri, samtidig som du bli pushet utenfor komfortsonen. Fremst av alt har Veronica en evig fascinasjon for dansens og kreativitetens healende kraft og potensial. Gjennom et helt liv i dedikasjon til dette har hun utviklet unike praksiser som hjelper til å frigjøre vårt potensial og få en bedre relasjon med oss selv.

TIMEPLAN

Fredag 17.30 - 19.30

HVA ER KROPPSBEVISTHET

Pust - release - shake the dust

KAKAOSERMONI

Bli kjent med hverandre og dele intensjon


Lørdag 11- 16

FLOW STATE

Conscious fitness - bevegelse med nytelse

DANSE SESSION

Sensualitet - selvtillit - musikalitet

RISTEMASSASJE
Fra spenning til kontakt

REFLEKSJON

Aktiv lytting - skrive - deleSøndag 11-16

HOFTE WARM UP

Morgenrutine - release - reset

DANSE SESSION

Fokus - lek - kraft

REST IN MOVEMENT


Utvid bevegelsesmønsteret ditt


REFLEKSJON
Aktiv lytting - skrive - dele

Sted: Oslo teatersenter. Hovinveien 1. Ta banen til Tøyen. Gå 5 minutter og du finner oss! Eller ta 60 Tonsenhagen til Ensjøveien.

MELD DEG PÅ HER

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt fra Klubb TA PLASS!