Nyheter

FESTIVAL - UTVIDE SPEKTERET 
29.11.2023

FESTIVAL - UTVIDE SPEKTERET 

Start 2024 med å Utvide spekteret✨ med Klubb TA PLASS


Bli med på 3 dager med sermoni, breath work, yoga og dans i de vakre lokalene til Scenehuset på Majorstuen.

Sammen skal vi møte det nye året med nysgjerrighet, kjærlighet og inspirasjon, og utvide spekteret med alle sanser.

✨ ✨ ✨ ✨TIMEPLAN✨ ✨ ✨ ✨

FREDAG 12 JANUAR / Kl 18-21

Utvid spekteret seremoni med KLUBB TA PLASS

Tid for refleksjon / feire det som er bra

LØRDAG 13 JANRUAR / kl 11-17

Shake the dust - yoga, dans & terapi med VERONICA BERGAN

Tantric healing - energi arbeid med ELLA FLOR

Performance - kunst fra KLUBB TA PLASS


SØNDAG 14 JANUAR / Kl 11-17

Fire and flow - dans og bevegelse med SIGRID VIK

Breath work - for lys energi med ELLA FLOR

CONNECT - Guided dansegulv med HEIDI ENGER EVENSEN

SIGRID VIK

Sigrid Vik er utdannet danser fra Balettakademien i Stockholm og Broadway Dance center i New York, og har over 10 års erfaring med undervisning innen dans og body Work. Hun har i tillegg en feminin yoga utdannelse og er en stor tilhenger meditasjon og breathwork.

Siden 2018 har Sigrid jobbet med TA PLASS konseptet og forsket hvordan i kropp, selvtillit og bevisstgjøring av tankemønstre henger sammen. Gjennom sin egen praksis har hun funnet mangle nøkler til å gi slipp, og jobber for å mate nytelse, frihet og ro gjennom en nøye utvalgt blanding av dans, yoga, pust og meditasjonsøvelser.

Målet er aldri å se perfekt ut, men å føle seg frem til nye veier, sensasjoner og muligheter i egen kropp.

I et liv hvor hun har bært på mye smerte har Sigrid funnet veier for å forløse og frigjøre seg. Hun inspirerer deg til å rope høyere, være/leve mer ufiltrert og uhøytidelig. Sigrid får deg til å innse hvor mye kraft og positive endringer som oppstår hvis du tør å anerkjenne dine følelser og sår, for å så gi slipp og gi plass til nye dører/veier.

Sigrid vil inspirere deg til å TA PLASS fordi

- Det som kjennes deilig, trenger ikke alltid være sexy

- Du fortjener å ta vare på deg selv før du tar vare på andre

- Alle bærer på et lys og verden vil se mer av det


VERONICA BERGAN

Veronica Bergan er utdannet ved Stockholm Konstnärliga högskola og Green Yoga India. Hun har også studert dans i Argentina og videreutdannet seg i metodene ”Dansa utan krav” og ”Shake the dust”.

Veronica er en erfaren og kompetent lærer med over 10 års erfaring av å jobbe med dans, danseterapi og yoga. Hennes store styrke er å skape et trygt space der du kjenner deg fri, samtidig som du bli pushet utenfor komfortsonen. Fremst av alt har Veronica en evig fascinasjon for dansens og kreativitetens healende kraft og potensial. Gjennom et helt liv i dedikasjon til dette har hun utviklet unike praksiser som hjelper til å frigjøre vårt potensial og få en bedre relasjon med oss selv.

Veronicas kraft lyser opp og hennes ønske om å maksimere livet og utfordre kjente normer har åpnet øynene til mange. Vero inspirerer rommet med sin rolige, våkne og lekende aura, og hun er intet annet enn rå på å lokke frem magien som oppstår når roen og pusten får dykke dypt inn i kropp og sinn.

Vi elsker Veronica fordi hun alltid har turt å gå sine egne veier, og hun har uten tvil åpent spekteret vårt for hva bevegelsesterapi og dans kan få frem av vibrasjoner, sensasjoner og åpenbaringer!

Veronica vil inspirere deg til å TA PLASS fordi

  • Sensualitet og seksualitet = livskraft
  • Du fortjener å ta deg selv og kroppen din på alvor
  • Følsomhet og sensitivitet er key for mer nytelse

ELLA FLOR


Ella is an intuitive and empathic space holder. Trained Breathwork facilitator, yoga teacher and Reiki Master.
Ella will empower you to step up and take your personal healing into your own hands. But also to be patient with yourself and with your journey.

She's all about listening to and creating from the heart.
In the Norwegian nature is where she finds her peace and inspiration. Staying grounded and connected to nature is a big part of Ella's self-care and daily rutines.


To help people slow down and balance their nervous system is a big part of what Ella wish to offer to the world. It´s what saved her.
Inspired by her travels, many teacher and her own healing journey she offers you a unique and holistic experience - within yourself. Helping you integrate self-love as your new reality.


HEIDI ENGER EVENSEN

Heidi inviterer deg til åpent (guidet) dansegulv uten regler og forventninger. Der vi legger bort alt av prestasjon og lar energien i rommet ta oss med på en reise av emosjoner, impulser og spontanitet. Hun tror på kraften av dans som et terapeutisk verktøy, der hver bevegelse er et kjærlighetsbrev til egen kropp. Heidi vil få deg til å kjenne på vibrasjonene av noe nytt, der kroppen får ta ledelsen og hjertet får danse løs uten hemninger.

Dans som ingen ser på - for i denne magiske stunden er det kun deg og din indre stjerne som skal få skinne. Før vi lar det skinne sammen for felleskapet!

Slipp masken, lek uten filter og la din indre helt komme frem i all sin prakt. En billett til en gylden nøkkel inn til den lekne skattekisten som er du!


Denne helgen blir noe helt utenom det vanlige og vi gleder oss til å invitere deg inn i bobla vår skapt for å mate god energi!🧙🏼🌝💓

MELD DEG PÅ HER <3

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt fra Klubb TA PLASS!