Nyheter

Ei litta rant om KTP-x-S26 fra daglig leder Heidi Enger Evensen
10.11.2022

Ei litta rant om KTP-x-S26 fra daglig leder Heidi Enger Evensen

Tenk. Du har satt av all din tid, alt ditt overskudd og lagt inn all din energi i noe du virkelig tror på. Du har lagt inn X antall arbeidstimer på å prøve og utforme en idé, en estetikk og verdiholdning du er stolt av. For du tror at verden trenger mer av nettopp det du produserer. Så for å starte et sted - når du ut til venner, bekjente og familie for å sette det hele i gang. Du poster på alle sosiale medier du kan tenke deg, der du har nok en så behagelig og rolig tilnærming til det hele. For DU vet at mennesker trenger dette. Om de så ikke vet de enda.

Samtidig har du jo har sett resultater av det du har produsert tidligere - og du vet at det genererer til det bedre. Du vet at publikumet ditt er fascinert, imponert og kjenner seg inspirert. Så mye at de til og med blir oppmuntret til å endre tilstand, flyte med og mate energi. For det er jo nettopp det du er ute etter - gi folk noe nytt, skape reaksjoner og skape endring, i en positiv forstand så klart.

Så du kjenner på rusen av å være delaktig i et prosjekt som skaper så mye positiv energi blant folk. Der folk gir deg tilbakemeldinger som;

Jeg kjenner på …

Frihetsfølelse

Lykkerus

Takknemlighet

Letthet

Varme

Trygghet

Men du som leser dette tenker sikkert - hva er dette for noe? Jeg forstår ikke riktig hva dette konseptet er.

Så det blitt ditt nye mål - du må utforme et konkret konsept med en tydelig agenda. Du må skape en merkevare som er såpass klar at det ikke er mulig å misforstå. Tidkrevende? Ja. Vanskelig? Ja. Tidvis kjedelig? Ja. For du vet jo så inderlig godt selv hva dette konseptet er.

Så hei til deg. Dette er mitt forsøk på å prøve å pirre borti noe jeg tror du trenger mer av i livet. Så hva hvis jeg sier - vi skal gi deg en kveld med danseglede, magi og kjærlighet? Ja for abstrakt, jeg skjønner det. Så jeg prøver igjen - en kveld som vil inspirere deg til å TA PLASS. Joda, interessant - men du tar vel allerede nok plass. Du trenger ingen til å fortelle deg nettopp det. Forståelig nok, men i mine ord ligger det så mye mer bak akkurat det jeg forteller deg. Ja, jeg kan bli bedre på å kommunisere hva jeg FAKTISK mener og tenker - jeg skal ikke være så abstrakt. Alt om dagen er jo så abstrakt, ingenting er håndfast og alt må jo tolkes herfra til månen for at noe i det hele tatt skal gi mening. Så jeg gir meg selv et siste forsøk på å fortelle deg hva jeg vil at du skal bli en del av.

25.november vil jeg at du skal møte opp på Storgata 26. Forutsatt at du har kjøpt en billett på forhånd så klart, det kan du gjøre gjennom vår hjemmeside eller linken på Instagram «Lenke i bio» - det har du vel hørt før. Men kanskje du ikke har kommet så langt enda, for det er noe som skremmer deg med dette eventet, så du har avventet med å kjøpe billett. Men jeg klarte til slutt å overtale deg.

Så du møter opp til showtiden du har booket. Hæ? Showtid? Hva er det? Jo, dette er et show som vil gå fire ganger i løpet av kvelden. Akkurat som et teater eller en standup som har flere showtider - ganske enkelt spør du meg. Uansett, du vil forstå mer, hvis du fortsetter å lese.

I mailen du har fått tilsendt (på forhånd) står det at du skal vente utenfor utestedet helt til vi ønsker deg velkommen inn. Så du venter..i pisse regnvær og vind. Paraplyen din vrenger seg i vindkastene, og håret du har brukt flere timer på å fikse ble plutselig forbanna unødvendig. Skal du gidde dette a? Joda litt til.

Dørene åpnes. To hoster møter deg i døren for å scanne billetten din. En gjeng dansere kommer mot deg til noe gammel 80-talls musikk. Forsovet ganske fin sang - som du hadde glemt eksisterte. De følger deg innover i lokalet. Du blendes av sterke neonlys i det du går litt smånervøs og lutrygget i tanke om hvordan denne kvelden skal bli. I taket henger det masse rare greier - så du observerer taket med fascinasjon for å avlede de rare følelsene du kjenner på.

Du ser en bar i hjørnet. Bare du får drukket et glass med noe sterkt i - vil dette gå fint tenker du. Innen den tid, blir du avbrutt i tankerekken din av en host som kommer til deg. H*n ønsker deg ytterligere velkommen og gir deg et stort smil før du beveger deg videre mot baren. Snikende kommer det to dansere i gullkapper inn i rommet. Det spilles en jazzsang med en rar monolog i. De tar oppmerksomheten din bort fra vinglasset du så fint holder i. Kvelden er i gang.

Jeg kan ikke fortelle deg mer om hvordan kvelden vil bli. Ikke fordi jeg ikke vet hva som kommer. Men jeg vil jo ikke avsløre alt. Noen overraskelser i livet fortjener du, men jeg kan love deg at det ikke vil involvere dansing fra din side, med mindre du føler for det.

Det jeg derimot kan fortelle deg er hjemreisen din og hvilke tanker du sitter med.Ikke at jeg vet det eksakt, men jeg har en anelse.

Du har møtt mange nye mennesker i kveld, og det har du savnet. For det har blitt så vanskelig å møte nye folk etter korona. Du har sett dansere i alle aldersgrupper bevege seg til et budskap som er viktig, UTROLIG viktig. Hva dette budskapet er, kan ikke jeg fortelle deg. Noe må jo tolkes eller hva? Neida, jeg tror utøverne ganske greit klarte å gi deg et tydelig budskap. En ting som er sikkert, er at du har opplevd noe nytt. Du har kjent på følelser du har savnet. Du har vært med på å etablere en fremtidig kultur som du ønsker å se mer av. Kroppen din er ruset av positiv energi. For det var jo basically det kvelden handlet om - å dyrke det positive.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt fra Klubb TA PLASS!